Help Reboots in legacy bios when installing dark matter

Terrandroid

New member
VC
14
I Have tried to install dark matter on 3 different amd motherboards with legacy bios and all of them gave me the same error when installing dark matter.
The installation process goes without any problems but when I boot the system for the first time, at some point I reach the menu where the google play market and initial services needs to be installed. This is where it gives me problems, when I press enter to install the services the process starts and then it goes into reboot and I have to start the process again but I cant get passed this point.

Edit: the picture I added is the point where the PC goes into reboot.

I don't know what to do to get this solved.
Any ideas would be appreciated.
IMG_20210426_181442.jpg
 
Last edited:

lolify

Member
VC
98
I Have tried to install dark matter on 3 different amd motherboards with legacy bios and all of them gave me the same error when installing dark matter.
The installation process goes without any problems but when I boot the system for the first time, at some point I reach the menu where the google play market and initial services needs to be installed. This is where it gives me problems, when I press enter to install the services the process starts and then it goes into reboot and I have to start the process again but I cant get passed this point.

I don't know what to do to get this solved.
Any ideas would be appreciated.
what is the cpu and gpu amd hardware isn't great with old kernels and mesas
 

Get Connected

Discord Server

New Threads

Latest From Blog

Top